syed mohd faiz's FotoPage
-
By: syed mohd faiz syed mohd fuzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 13-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Futsal anjuran WA UMNO Perth

Kaley tgh injured
mond tgh kesedihan n keletihan
Feiruz amik trofi
View all 4 photos...
Last team aku champion tue dlm futsal anjuran umno perth, hehehe 1st time after 3 years aku kt perth


Monday, 11-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
antara memori2 aku sepanjang tinggal kat perth nie

memori bersama dr azam khan khan -lest we forget-
pasar malam at hidayah islamic school 2003
adelaide terrace waiting 4 da bus
View all 6 photos...


Friday, 8-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
pasar malam 2004 at Curtin Uni of Tech, Perth

besiap sedia untuk dikir barat
abg2 senior dlm team dikir barat
hanan nak mencapap gak kat belakang tue
View all 7 photos...
ari nie kat curtin uni , ade pasar malam sempena multicultural week. so , taun nie aku, kengkawan dan keluarga auntie mimie skali lg join pasar mlm nie dgn mbuka stall. taun lepas kiteorg dan keluarga auntie mimie bukak stall satay, taun nie pon stall satay skali lg. stall kiteorg sebelah stall pak cik syawal siap jd stall pertma tue.stall kiteorg jual lamb satay, satay udang, burger, hot dog dan roti john pastu ade jual kuih2 sket. best tue kiteorg punyer satay udang dan lamb, saty lamb kiteorg yg 1500 cucuk tue abes dijual. roti john yg kaley buat pon laku abes.tp taun nie kiteorg lg special, kiteorg perform jugak kat pasar malam tue. kiteorg perform dikir barat dan satu2nye team dikir barat yg penah wujud kat perth buat masa nie. best tue dpt mempamerkan budaya seni malaysia kat negara ompotih, siap dpt tepukan gemuruh lg tue dr semua org yg dtg . kira2 dekat kol 12 mlm, pasar malam nie dah abes, kiteorg kemas2 brg kiteorg dan letak balik kat umah auntie mimie. walupon keuntungan kami kurang dari tahun sebelumnya, tapi kami tetap hepi dan bangga kerana memori pasar malam taun nie betul2 bermakna. tq curtin uni coz organise such a great event on that nite.


Wednesday, 6-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
my year 2003

gathering pet1
gathering pet2
gathering pet3
View all 5 photos...
nie gambar aku time 1st year dulu waktu mule2 dtg kat perth nie pd 2003. taun lepas aku jrg amik gmabr gune digi cam so nie jerle gamba2 yg aku ade yg aku amik gune digi cam. gambar gatherin pet tue adelah gambar time student advisor kiteorg mr.aziz dtg kat perth nie. kiteorg buat gathering tue kat UWA(university of western australia) kat matilda bay. klu korg nak kenal mr aziz yg maner, tue die dok belakang aku dlm gamba gathering pet2. gambo my house1 tue gamba aku, hanan ngn bedus kat depan rumah kiteorg vickery house time tue. tp skang kiteorg dah pindah dah x duduk kat situ lg. skang aku duk kat mckay street. dlm gambo my house3 tue gambo aku ngn kaley dlm bilik hanan kat umah kiteorg time tue. kaley tgh usha hp aku dan aku tgh usha PDA yg pak cik akukasi time besday aku taun lepas.


Tuesday, 5-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
My winter break 2004 at gold coast,australia

at surfers paradise, gold coast
surfers paradise beach
at dreamworld,gold coast1
View all 12 photos...
on 17th july 2004, aku, tok wan, mond n syuk pie jejln kat gold coast. kat gold coast, kiteorg stay kat apartment di durham court kat surfers paradise. kiteorg lepak kat gold coast nie selame 4 hari 3 mlm. apartment tue kire best ler sbb die ade swimming pool skali walaupon kiteorg x penah mandi swimming pool tue. hari pertama kat gold coast tue, kiteorg hang around jln2 kat surfers paradise tue smpi mlm. esok tue plak kiteorg pie ker dreamworld. kat dreamworld nie ader byk ride2 yg best tp yg tensionnyer kene beratur panjang. kdg2 aku abes mase beratur jer. tp kat situ ride die mmg mantap spt giant drop, tower of terror n cyclone. hari ke-3 aku kat gold coast aku pie warner bros movieworld. kat situ ade2 macam2 character warner bros dan aku ape lg amik le peluang gambar ngn dieorg. dah ler aku nie suke batman, lg ler aku hepi lepak situ. kat movieworld pon ader ride2 yg best spt spooky roller coaster n lethal weapon. sampai hari ke-4, aku dah sedih ape taknye dah nak balik, nak tak nak kene le balik memandangkan kiteorg ade lg destinasi lain yg perlu dituju. lastly, kiteorg berangkat dr surfers paradise menuju brisbane dgn hati yg sedih. lain kali aku rase nak pie lg kat gold coast nie.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net